UT Transport i Norr AB

090-125802

info@utt.se

Wells fargo retail kreditkort http://apotekutanrecept.se/ Dick piller som fungerar
 

Arkiv: Nyheter

AGA Gas – Nya öppettider i butiken

Vi har nu nya öppettider i gasbutiken

Måndag till Torsdag 07:00 – 16:00
Fredag 07:00 – 15:30

Lunchstängt varje dag mellan 11:30 – 12:30

Extrapersonal Gällivare

Vi behöver duktiga chaufförer som vill jobba extra hos oss i Gällivare. Skicka gärna in en ansökan på ansokan@utt.se med lite mer om vem du är och vilka behörigheter du har. Vill du ha mer information om vår verksamhet, så är du välkommen att ringa Nathalie på 070-631 00 38. Välkommen med din ansökan!

Extrapersonal

Vi behöver duktiga chaufförer som vill jobba extra hos oss. Skicka gärna in en ansökan på ansokan@utt.se med lite mer om vem du är och vilka behörigheter du har.

Fjärrbilschaufför

Nu söker vi en fjärrbilschaufför på heltid för att ersätta en av våra duktiga medarbetare som går vidare till nya utmaningar. Ring Pierre på 070-6315230 för att få mer information om tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!

Chaufför

Vi söker en chaufför med B-kort för omgående anställning. Skicka in din ansökan till info@utt.se eller ring 090-125802 för att få mer information.

UT har sorg

I torsdags nåddes vi av beskedet att en av våra medarbetare, Magnus Skoglind, har avlidit efter plötslig sjukdom. Magnus har varit en uppskattad medarbetare och våra tankar går nu till hans närmast anhöriga!

Semestervikarier till Luleå

Vi söker duktiga chaufförer för att ersätta våra chaufförer i Luleå under semesterperioden 2016. Gå in och lämna din ansökan på vår jobbsökarsida!

Semestervikarier

Vi söker semestervikarier till sommaren 2016. Vill du jobba med Umeås duktigaste gäng, så gå in på vår jobbsida och lämna din ansökan redan idag.

Västerbottens läns mest företagsamma människa 2014

Ulrika är finalist i Västerbottens Läns mest företagsamma människa 2014. Gå in och rösta på http://vasterbottens-lan.svensktnaringsliv.se/

Årets Företagare Västerbotten 2014

Ulrika och Pierre har vunnit priset Årets Företagare i Västerbotten 2014. Detta gör att de även har gått vidare till riksfinalen i Stockholm den 10/10. Håll tummarna för en vinst även där :)

Simon är UT´s Biggest Loser

Stort grattis till Simon som har vunnit UT´s Biggest Loser 2013/2014.

Årets Företagare 2013

Vi är så fantastiskt glada och stolta över att ha vunnit priset Årets Företagare 2013! Vi vill tacka alla våra duktiga medarbetare som har hjälpt till att göra det möjligt. Ett stort tack skickar vi också till våra barn som har fått växa upp med UT dygnet runt. Nu ska vi jobba vidare i samma anda och fortsätta utveckla UT på ett bra sätt både för kunder och medarbetare. /Ulrika & Pierre

Nominerade: Årets Företagare 2013

Vår nya stil!

UT Transport i Norr AB har bytt stil!

Vi har fått en ny härlig logotyp, och dessutom, som ni kanske märker en ny och fräsch webbsida.

Konceptet och formgivningen, som är framtagen av Carl Papworth, stärker bilden av vårt företag som ett tryggt, trevligt och professionellt åkeri. Vår nya grafiska identitet visar på det breda logistikföretag som UT har kommit att bli idag, med såväl hemleveranser, gastransporter som installation av vitvaror och datorer.
Nu ska bara vår kära fordon få gå igenom en rejäl omlackering, så ser du snart vår nya stil rulla runt på din gata!

UT Transport i Norr AB

Vi byter namn!

Tiderna förändras och vi med dem. Vi byter nu till ett namn som bättre stämmer överens med vår verksamhet. Vårt nya namn är UT Transport i Norr AB. I övrigt är allt som vanligt och vi kommer även fortsättningsvis att kalla oss för UT, kort och gott!

Vi behöver chaufförer

Nu behöver vi förstärka vår styrka med ytterligare några medarbetare. Skicka gärna in en ansökan till oss via hemsidan. För mer information om tjänsterna går det bra att ringa Pierre Dorsch på 070-631 52 30.

Årets kvinnliga stjärnskott

Igår fick jag den stora äran att bli utsedd till Årets Kvinnliga Stjärnskott i region norr vid Entreprenur of The Year´s gala i Skellefteå. Känner mig otroligt stolt och hedrad över att ha fått priset. Nu är det bara att hålla tummarna för att det ska gå bra i riksfinalen i Stockholm också. /Ulrika

UT startar i Luleå

Vi gasar vidare och öppnar nu en filial i Luleå. Det känns fantastiskt roligt och inspirerande att få starta upp verksamhet även i Luleå.  Sedan tidigare finns vi i Umeå, Sundsvall och Storuman.

Äntligen är hösten här

Hösten är en härlig tid fylld av nya möjligheter. Det skrivs mycket i medierna just nu om att vi är på väg mot lågkonjunktur, men det är inget vi har känt av på UT . Vi kör för fulla segel! Ulrika & Pierre

Nu drar vi igång….

…igen med nya utvilade krafter inför hösten. Det känns jätteinspirerande att få möta en ny höst med alla möjligheter det innebär. Vill passa på att tacka våra fantastiskt duktiga semestervikarier! Ulrika

Nu fungerar…..

……telefonväxeln igen :)

Växelproblem

Idag på morgonen har vi stora problem med vår telefonväxel. När man ringer till UT hamnar man på ett mobilsvar. Tekniker är på plats, så vi hoppas att problemet ska vara åtgärdat inom kort. Det går bra att kontakta oss på mobilerna istället Ulrika 070-519 58 02 eller Robert 070-631 59 03

AGA Transport och Säkerhetsutbildning

Igår hade vi transport och säkerhetsutbildning för vår personal. Utbildare var Lars Johansson, Fleet Manager på Aga. Utbildningen var väldigt givande och intressant. Vi vill tacka Lars för en trevlig och tänkvärd kväll. Pierre

Sköna maj

Nu är jag och Pierre tillbaka igen efter några ljuvliga veckor i fjällen. Vi är nu fyllda med ny energi och ser fram emot att ta tag i nya utmaningar. Det känns med andra ord härligt att vara tillbaka i vårt härliga UT-gäng igen :) /Ulrika