UT Transport i Norr AB

090-125802

info@utt.se

Wells fargo retail kreditkort http://apotekutanrecept.se/ Dick piller som fungerar
 

FA-Chaufför Umeå

31 januari, 2023

Arbetet innefattar transporter och sortering av farligt avfall samt terminalarbete. Avfallet hämtas in från återvinningscentraler och företagskunder. Vår nya medarbetare kommer inskolas och utbildas av både vår personal och av vår uppdragsgivare. Arbetet sker i en mindre arbetsgrupp i tätt samarbete med kollegor och uppdragen planeras inom denna arbetsgrupp.

Upptagningsområdet sträcker sig från Docksta i söder och Byske i norr. Arbetet är förlagt måndag-fredag.

Tillträde snarast möjligt.

OM DIG

Vi söker dig som gillar att arbeta under eget ansvar och vill ha ett utvecklande och varierat arbete. Du har ett väl avvägt säkerhetstänk och är duktig på att riskbedöma olika situationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att hantera och transportera farligt avfall, men det är inget krav. Vi kommer sätta stor vikt vid dig som person då du ska arbeta i ett mindre arbetslag där varje medarbetares roll har en stor betydelse för gruppens funktion.

Krav: CE- behörighet, YKB, ADR
Meriterande: Truck- och hjullastarbehörighet

OM OSS

Vi finns stationerade i Umeå, Sundsvall, Luleå och Gällivare och sysselsätter ca 90 personer. Vi har en bred verksamhet och sysslar med allt från distribution av paket och styckegods till fjärrtransporter och transporter av farligt avfall. Vi är måna om att våra medarbetare ska ges möjligheter till att utvecklas inom företaget.

Vi kommer tillsätta denna tjänst snarast möjligt så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Mvh. Henrik Simonsson


Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function _x(), 1 passed in /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-content/themes/utt.se/single-category/single-jobb-comments.php on line 68 and at least 2 expected in /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-includes/l10n.php:401 Stack trace: #0 /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-content/themes/utt.se/single-category/single-jobb-comments.php(68): _x('Meddelande') #1 /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-content/themes/utt.se/single-category/single-jobb.php(34): include('/www/webvol18/t...') #2 /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/www/webvol18/t...') #3 /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/www/webvol18/t...') #4 /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/index.php(17): require('/www/webvol18/t...') #5 {main} thrown in /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-includes/l10n.php on line 401