UT Transport i Norr AB

090-125802

info@utt.se

Wells fargo retail kreditkort http://apotekutanrecept.se/ Dick piller som fungerar
 

Jobba hos oss

Vill du vara med i ett av Umeås duktigaste gäng?
UT Transport i Norr AB är ett expansivt åkeri med ett 90-tal anställda. I nuläget finns vi i Umeå, Luleå och Gällivare. Vi har en stor bredd i verksamheten med allt från bud och distribution till tredjepartslogistik och outsourcing. Detta ger goda möjligheter för våra anställda att utvecklas och få användning för hela sin yrkeskompetens.

UT Transport i Norr AB ställer stora krav på sina chaufförer. Arbetet utförs såväl enskilt som tillsammans i arbetsgrupp. Detta förutsätter såväl noggrannhet och samarbetsförmåga som att under tidspress kunna fatta egna beslut. Det är också viktigt att besitta förmågan att ha ett större perspektiv där man sätter gruppens arbetsinsats och funktion i första rummet. Vi anser att personalen är vår viktigaste resurs och lägger därför stor vikt vid dig som person och din funktion i gruppen.
Vi tror att du besitter förmågan att lösa såväl stora som små problem på ett förmånligt sätt för våra kunder. Vi tror också att du tycker om att jobba med andra och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann, men besitter samtidigt förmågan att arbeta effektivt.

Skicka din ansökan snarast via e-post till ansokan@utt.se eller posta till:
UT Transport i Norr AB,
Kabelvägen 2,
901 33 UMEÅ.
Glöm inte bort att ange dina behörigheter i ansökan såsom körkortsbehörighet, ADR-behörighet, YKB, truckkort m.m.