UT Transport i Norr AB

090-125802

info@utt.se

Wells fargo retail kreditkort http://apotekutanrecept.se/ Dick piller som fungerar
 

Administratör – Umeå

26 augusti, 2022

Vi är ett norrlandsbaserat åkeri med bred verksamhet med allt från distribution av paket och styckegods till transporter av farligt avfall och fjärrtransporter. Vi sysselsätter ca 100 medarbetare och har vårt huvudkontor i Umeå, men finns även stationerade i Sundsvall, Luleå och Gällivare.

Din roll hos oss

Vi söker nu en administratör till verksamheten i Umeå! Du blir en del av en mindre arbetsgrupp där varje individ har en väldigt viktig roll i företagets funktion och fortsatta utveckling framåt.

Tjänsten är inriktad mot leveranser till privatpersoner samt administration kring utbildningar och annat personalrelaterat. Du aviserar, administrerar och gör enklare ruttplaneringar för transporter med privatpersoner som slutmottagare. Detta ger dig både mycket kundkontakt och kontakt med vår personal på alla våra enheter.

Vem är du?
Det viktigaste för oss är din inställning och ditt engagemang. Du har ett bra kundbemötande och vill ha ett arbete med mycket kund-och personalkontakt. Arbetet sker i tätt samarbete inom gruppen så det är avgörande att du tycker om att samarbeta med andra och bidrar till den goda lagkänslan.

Du har med fördel erfarenhet från branschen och liknande tjänster.

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ansokan@utt.se och märk den med Administratör UÅ. Rekryteringsprocessen kan gå snabbt så vänta inte med att skicka in din ansökan om du finner tjänsten intressant

Mvh. Henrik Simonsson


Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function _x(), 1 passed in /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-content/themes/utt.se/single-category/single-jobb-comments.php on line 68 and at least 2 expected in /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-includes/l10n.php:401 Stack trace: #0 /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-content/themes/utt.se/single-category/single-jobb-comments.php(68): _x('Meddelande') #1 /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-content/themes/utt.se/single-category/single-jobb.php(34): include('/www/webvol18/t...') #2 /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/www/webvol18/t...') #3 /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/www/webvol18/t...') #4 /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/index.php(17): require('/www/webvol18/t...') #5 {main} thrown in /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-includes/l10n.php on line 401