UT Transport i Norr AB

090-125802

info@utt.se

Wells fargo retail kreditkort http://apotekutanrecept.se/ Dick piller som fungerar
 

Innesäljare / administratör – Umeå

24 mars, 2022

Vi är ett norrlandsbaserat åkeri med bred verksamhet med allt från distribution av paket och styckegods till transporter av farligt avfall och fjärrtransporter. Vi sysselsätter ca 100 medarbetare och har vårt huvudkontor i Umeå, men finns även stationerade i Sundsvall, Luleå och Gällivare.

Din roll hos oss

Vi söker nu en innesäljare/administratör till verksamheten i Umeå! Du blir en del av en mindre arbetsgrupp där varje individ har en väldigt viktig roll i företagets funktion och fortsatta utveckling framåt.

Tjänsten innebär att vara kombinerad innesäljare/administratör med mycket kundkontakt, både med företags-och privatkunder. Du administrerar och planerar för transporterna i hela ledet, från bokning med kund till leverans hos slutmottagare. Du hjälper även kunder i vår gasbutik och är en resurs på terminalen vid behov.

Vem är du?

Det viktigaste för oss är din inställning, ditt driv och din vilja att fortsätta utveckla företaget tillsammans med dina kollegor. Du har ett bra kundbemötande och vill ha ett arbete med mycket kundkontakt. Arbetet sker i tätt samarbete inom gruppen så det är avgörande att du tycker om att samarbeta med andra och bidrar till den goda lagkänslan.

Du har med fördel erfarenhet från branschen och liknande tjänster.

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ansokan@utt.se och märk den med Transportledare/innesäljare UÅ. Rekryteringsprocessen kan gå snabbt så vänta inte med att skicka in din ansökan om du finner tjänsten intressant!

Mvh. Henrik Simonsson


Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function _x(), 1 passed in /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-content/themes/utt.se/single-category/single-jobb-comments.php on line 68 and at least 2 expected in /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-includes/l10n.php:401 Stack trace: #0 /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-content/themes/utt.se/single-category/single-jobb-comments.php(68): _x('Meddelande') #1 /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-content/themes/utt.se/single-category/single-jobb.php(34): include('/www/webvol18/t...') #2 /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/www/webvol18/t...') #3 /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/www/webvol18/t...') #4 /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/index.php(17): require('/www/webvol18/t...') #5 {main} thrown in /www/webvol18/td/5azsfnodhbyqngs/utt.se/public_html/wp-includes/l10n.php on line 401